30 graden mannnnnnnn ;-)
Door: Jiefs
10 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo
hoe is het met jullie? Met mij goed hoor. Best wel druk zonder dat ik het zelf door heb eigenlijk. Ik zal eerst maar even vertellen wat ik de afgelopen tijd gedaan heb, want ik heb al een tijd niet meer geschreven. Vorige week vrijdag zijn we eerst naar een House warming party van een meisje van onze stage geweest. Het was best wel gezellig, daarna zijn we door gegaan naar Touche. Ook dit keer was het wel leuk.
Zaterdag hebben we Natuurlijk lekker uitgeslapen en rond 4 uur kwam Bobbie (Neef van Tico) ons halen. We zijn naar zijn huis geweest en hebben daar lekker roti gegeten. Hij heeft echt ontzettend leuke kinderen. 2 jongens van 1 en 11 en een meisje van 4, het was heel gezellig. In de tuin hebben ze een hele grote trampoline...... Ik had gelukkig een rok aan dus ik "kon" mijn goede jaren lange turn ervaring niet laten zien (gelukkig ;-). Tico wilde daarin tegen weer even stoer doen, maar helaas kwam het nog niet tot een mooi salto!!! Zijn kleine neefje van 11 sprong hem er natuurlijk helemaal uit!!
Zondag moesten we vroeg opstaan. Mireille (nicht) had tegen ons gezegd dat de kerk om 9.30 begon. Toen we daar aankwamen waren we gewoon de eerste!!!!! Bleek dus achteraf dat de kerk pas om 10 uur begon. Is ze niet tjading, wil ze mij uit Nederland die zich "natuurlijk" wel aan de tijd weet te houden gewoon belaseren zodat we op tijd komen, komen zij gewoon allemaal later!!!!! Maarja, het was een mooie dienst en daarna hadden we een feestje bij oom Harold thuis. S`avonds bracht Mladen(neef) ons naar de sporthal waar die meisjes van mijn basketbalteam moesten spelen. Jammer genoeg hebben beide teams verloren. Daarna moesten er ook 2 jongensteams spelen. Het was ontzettend gezellig. Die supporters waren erg fanatiek en heel de sporthal was vol, zeker voor herhaling vatbaar dus!!!
De werkweek gaat echt ontzettend snel! Maandag ochtend zijn we te moe om op te staan en voordat we het weten is het al weer donderdag middag!!!! Ik vind onze opdracht erg leuk en leerzaam. Vandaag hebben we presentaties moeten geven aan 2 groepen over het project functiebeschrijvingen. Er waren allemaal leidinggevende uit het ziekenhuis aanwezig en zelfs de 2 directeuren, maar het ging ontzettend goed.
Morgen ochtend gaan we met Tante bettie, oom ro, tante mavis, oom harold en fam naar Republiek. Ik ben benieuwd........ Weer een leuk, gezellig weekend dus!!!
Zijn jullie allemaal al een beetje jaloers op me??!!
Lor ik vind het jammer dat ik zondag niet op je verjaardag ben man, maar je weet dat ik aan je denk he. Volgend jaar een extra groot kadootje dus ;-)
Ja die foto`s willen niet echt lukken hoor, maar als het goed is heb ik iemand gevonden die het voor me kan branden. Nu moet ik alleen nog even aan CD`s komen, dus er wordt aan gewerkt!!
Nou ik lees jullie allemaal snel weer...
Groetjes van Mij uit Suriname!!!!!!!!!!
10 Maart 2005 - 19:55
Carrie(ma):
he jiw, als je contact hebt met je Steef, doe hem dan de groeten vanuit capelle; missichein zit hij nu in een zonnig land zonder dat wij het weten.
Caro gaat weer bij d'r vriendin inwonen. Ze wil niet nog een keer meeverhuizen. misschien komt ze voor 2 weken naar Su; ze zal je wel opbellen. dat boek van d'r vader zit in die doos die ik heb gepost; let op: sommige spullen in die doos zijn van ons (Jabes en ik). Ben druk bezig met inpakken. AZ heeft met 3-1 gewonnen van die Russische ploeg; kew kreeg een invalbeurt; volgende week komen ze bij AZ op bezoek.
Ik ben nu alleen thuis; Jabes is naar Amsterdam , pa is naar Hebreeuw's les.
Kesha komt het wekend met d'r zus naar R'dam.
Ik heb kikke schoenen gekocht;lor heeft ze gezien; ze hebben alle kleuren van de regenboog.
neem ze mee naar Su.
groetjes en bossies,ma -
10 Maart 2005 - 20:07
Elaine:
Hey vrouw, weer te leuke dingen te doen he!!!! Ja ja, zeker jaloers!!
Ook leuk dat jullie stage en opdracht zo leuk is! Ik kan niet zeggen dat het bij mij zo leuk is..heb vandaag mn eerste intake gehad..:S..ging fokop!!!! Echt een ramp! Maar ze zeggen: Oefening baart kunst...ik denk dat ik daar maar vanuit moet gaan! Hoop dat t nog goedkomt met mij ;)
Nou fijn weekend alvast en ik spreek je! xxxx -
11 Maart 2005 - 02:45
Joke Curiel:
Jiva, Iedereen die denkt dat je moddervet teruggaat, heeft het aan het verkeerd eind. Iemand die zoveel aan sport doet als jij, gaat terug als een prof!! Wacht maar.
Nog bedankt voor de update. Jullie krijgen wel voortreffelijke kansen om door te schieten. Hopi Bon !!!
Voor je ma, die zoveel djaft over de culinaire kunsten van haar familie...Zeg aan haar dat ik de volgende maand ook naar Sur. ga.Ik wil ook proeven,so.
Flessen heet water in bed, fungeren beter dan warme kruiken. Die tip heb ik van m'n nichtje in Harderwijk. EN ik heb ook een tel. nummer van Soon opgesnord.Probeer op
005999 - 4345300.Goed, tot de volgende keer maar weer. Het allerbeste voor Jiva,jullie in Holland en natuurlijk ook Tico.(want die leest het zeker ook )
Joke Curiel -
14 Maart 2005 - 13:32
Ma:
he Jiw,
Essie en ik hebben een geweldige dag gehad bij Bo. We hebben foto's met hem gemaakt; kreeg een warme brasa enz. ik had Django die kleine gekleurde rozenkrans gegevens en toen z's vader hem het gaf zei hij "waaauw"; een ieder moest lachten erom omdat Essie en ik op het moesten op het podium moesten gaan staan om het te geven; Bo kreeg 2 oude CD's van Marvin Gay en Irene ook een mooie donkerblauwe rozenkrans.
Volgende week moet ik naar die manager van Bo bellen voor een afspraak om die goudenplaat te laten signeren.
Deze week gaan ze naar Engeland omdat Bo wat moet schrijven met een paar componisten daar.
groetjes,
Bohizzlenis
Wat heeft die achterlijke nicht M van je uitgespookt; zeg maar dat ze zulke achterlijke dingen niet moet uithalen; dit is geen grap meer. ik hoop dat je d'r flink de waarheid hebt verteld. ik hoor hoe het is afgelopen. -
15 Maart 2005 - 15:09
Debby Gunning(moeder Giovanni En Cherique:
Hoi meissie, zo te zien heb je het aardig voor elkaar. Ik wordt er bijna jaloers van. Just kidding; het is je van harte gegund. Hoop gauw wat foto's in actieve toestand te zien. Je moet de groeten hebben van Giovanni en Cherique. Heb net je moeder aan de lijn gehad en zij vroeg mij of ik al op je site was geweest. Nou bij deze dan en tot de volgende keer.
Doei,
Debby