Het is weer tijd voor een nieuw berichtje!!!.
Door: Jiefs
28 Mei 2005 | Suriname, Paramaribo
Sorry dat ik zo lang niet op mijn site heb geschreven. Om heel eerlijk te zijn was ik gewoon een beetje lui geworden. Er is wel heel erg veel gebeurd hoor in die tussentijd. Ik weet eigenlijk niet meer precies wat, maar ik zal het een en ander vertellen.
Tico zijn ouders zijn 10 dagen op vakantie gekomen. Dat was midden april hoor!!! Maar het was wel gezellig. We zijn naar Bouwnsberg(of hoe je het ook schrijft) geweest. We zijn met de bus de berg opgereden. Eenmaal aangekomen op het platform zijn we NATUURLIJK eerst gaan eten, hihihi dat is hier erg belangrijk!! Daarna zijn we naar de Irene val geweest. Het was best zwaar. We moesten eerst ongeveer 1,5 uur zakken. Mijn benen begonnen op een gegeven moment echt heel erg te trillen. Maar eenmaal beneden aangekomen zag ik wel dat het de moeite echt waard was. Een mooie waterval met veel water!! De terug reis was erg zwaar, want we moesten dat hele stuk weer omhoog klimmen!! Maar het was een hele gezellige dag.
UHmmmm verder ben ik ook nog met mijn nichtjes op judo kamp geweest. Er waren allemaal kinderen tussen de 12 en 24 jaar, was heel gezellig.Ik weet niet precies hoe die plaats heet maar het was vlak bij White Beach. Het huis waar we in sliepen lag precies langs de Suriname rivier dus daar hebben we lekker in kunnen zwemmen.
Ik zal ongetwijfeld nog veel hebben gedaan, maar nu lijkt het allemaal een beetje ver weg, dus ik kan het me echt even niet herinneren.
Vorige week dinsdag zijn die junioren meisjes van Yellow Birds (waar ik basketbal) kampioen geworden. Het was echt een hele leuke wedstrijd en de sporthal was weer BOM vol. Woensdag is Kew hier aangekomen. Die avond ben ik met Oom Kenneth en Zefanja even bij hem langs geweest. Ik ben echt blij dat er iemand van huis is gekomen man..... Vrijdag is hij bij het Diakonessenhuis geweest. Omdat Suriprofs de kinderafdeling hebben gesponserd kwamen ze kijken hoe het geworden is. Zo kon hij ook gelijk zien waar en met wie ik stage loop. Die avond ben ik naar zijn wedstrijd gaan kijken. Hij heeft KAPOT goed gespeeld. En ook nog gescoord!!!! Daarna is hij nog geinterviewd, dus waarschijnlijk komt hij vanavond op tv. Ik was dan ook EERRRUUUGG trots!!!
Vanavond gaan Tico en ik naar een Braziliaanse show. Zijn tante heeft kaarten voor ons gekocht, heel lief van haar. Ik kan het niet echt dansen, maar ik heb er wel zin in. Kew gaat ook, want ze zijn volgens mij uitgenodigd. Morgen ga ik weer naar zijn wedstrijd kijken. Daarna ga ik waarschijnlijk uit. Ik moet maandag namelijk pas om 15 uur beginnen met werken. Ik moet meelopen met een verpleegkundige. Op mijn stage gaat alles trouwens heel erg goed. Ik ben klaar met de functiebeschrijvingen van de Technische dienst, keuken, huishoudingen beveiliging. Nu ben ik bezig in het beddenhuis, alle verpleegkundige dus. Maar ik het nog erg naar mijn zin. Alleen ben ik een beetje laat begonnen met mijn opdrachten voor school, dus het wordt een beetje overwerken de komende tijd. Maarja ik heb nog maar 5 minuutjes, dus ik ben weer aan het einde gekomen van mijn verhaal.
Hopelijk heb ik jullie weer een beetje bijgekletst. Zijn er daarzo nog een paar leuke dingen gebeurd?????? Ik heb daarnet al een SUPER bericht gehoord van Eva en Winston. GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik hoop weer veel van jullie te horen, want ik mis jullie........
Veel liefs en kusjes
Jiva.
30 Mei 2005 - 11:27
Zenobia:
Hey jiv, het werd idd tijd dat je weereens wat schreef.
Leuk al die dingen die je daar heb gedaan joh!
Het is hier eindelijk eens lekker weer geweest. Afgelopen weekend, heerlijk was het! Maarja het weer daar is natuurlijk beter.
Nou ik beloof dat je snel weer wat van mij hoort.
Dikke KUS
Zenoob -
30 Mei 2005 - 12:43
Carmen (ma):
hoi Jiw,
ik dacht dat je veel zou schrijven over de verkiezingen van afgelopen week; ik denk dat een ieder daarop zit te wachten. vraag aan je broer of hij oom Johan en tante Mavis wil opbellen; vooral oom Johan zit op een telefoontje van hem te wachten.
De afgelopen dagen was het lekker weer; vandaag regent het weer.
Gisteren zijn we naar dat doop0feest van Milton's zoontje geweest. Het was best gezellig. Het feest werd bij Audrey's ouders thuis gevierd.
Nog 3 weken en dan zijn Jabes en ik er.
groetjes, ma -
30 Mei 2005 - 18:51
Aarti:
Hey Jiv,
Leuke korte beschrijving, er gebeurd hier idd heel erg veel en de tijd gaat erg snel, ondertussen zijn we gisteren naar de 2e wedstrijd van je broer geweest, GEWONNEN ofcourse, en daarna naar Milennium... tjah dat was wel ... apart. Na gisteravond 'WEET IK HET alleen allemaal NIET meer' zo goed hoor ;)
Je werkt 2day laat, suc6 en werk ze!!!
Aart -
07 Juni 2005 - 12:25
Car (ma):
he Jiw,
die foto's met Bo zijn heel erg leuk geworden. ik neem ze wel mee naar Su. Moet ik nog cadeau's kopen voor enkele mensen; Tico zijn tante bijv. of een moesje van je werk; je weet wel.begin erover na te denken want ik niet op het laatste ogenblik boodschappen doen.
a.s. vrijdag gaan we weer naar Blijdorp voor de sponsering van diergaarde Su; kaarten voorverkoop 6,50 - op de zelfde dag bij de kassa 7,50.
Verder geen nieuws,
groetjes, ma -
07 Juni 2005 - 12:32
Ma,:
Jiw,
vraag aan oom Roy of ik
iets voor hem moet meenemen.
car. -
15 Juni 2005 - 11:01
Sefanja:
hey lieve nicht ik mis je hoor kom gauw weer terug!!! -
04 Juli 2005 - 21:39
||** CHeyEnNe**||:
Hey meid,
Tot in Juli vindt ik mezelf nu en je berichten gaan tot MEI!!! SCHANDE joh heb je het zo druk of ben je ons vergeten daar in SU...Heb je onderhand die checkbox naast ingezetene aangevinkt??? Ennewegs alles flexie hier hoor. We hebben zelfs wat ZON gekregen die ook echt warmte uitstraalde hahah. Zomer outjes mochten weer uit de kast. Die lange dagen op straat om gewoon lekker te chillen en een ijsje van Capri te eten waren even weer terug. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als we nu niet weer met REGEN te maken hadden. ONWEER zelf het leek wel onwerkelijk Zo hard klonk het gedonder en het plensen van de druppels op ons terras maar ja.. Heb weer genoeg gezwetst ga maar mijn ogen sluiten en er morgen weer een dag van maken..
LAterZz J kusje van mij aan jou
..................................................... -
22 Juli 2005 - 19:49
Lydia Tolud Lieve Lyto:
goede reis en tot gauw -
08 Augustus 2005 - 19:30
Lyto:
he, ik ben de laatste en nu weer de eerste. hoe gaat met je? geniet je nog van vakantie?