Ook minder leuke tijden.....
Door: Jiefs
18 April 2005 | Suriname, Paramaribo
Het is lang geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben, maar ik had het de afgelopen periode een beetje druk. Het was een vervelende periode omdat mijn tante overleden is. Ik vond het ook heel moeilijk omdat mijn ouders en broers natuurlijk in Nederland zijn, maar gelukkig is het allemaal wel goed gekomen. Mijn tante is Maandag 4 april overleden en vanaf die Dinsdag was ik dus iedere avond bij mijn oom. Zondag avond was er een singi nitie (of hoe je het ook mag schrijven) Dan komen zeg maar alle familie leden, vrienden en kennissen bij elkaar. Er was een kerkdienst en er werd veel gezongen. Dit gebeurd altijd de avond voor de begravenis. Maandag 11 april was de begravenis. Het was allemaal wel een beetje anders dan in Nederland, dit was dus ook weer iets nieuws voor me. Het was allemaal best moeilijk, omdat ik echt het gevoel had dat ik een beetje alleen was. Maar ik denk dat het ook wel weer goed was om zoiets alleen te verwerken. De werkweek is verder rustig verlopen.
Dit weekend, hebben het ook rustig aan gedaan. Zaterdag ochtend zijn we naar scholenbasketbal toernooi gegaan. Was echt HEEEEEL erg gezellig. In de vakantie hebben de middelbare scholen hier toernooien van allerlei sporten. Afgelopen Zaterdag waren de finale wedstrijden van basketbal. De hele sporthal was vol met mensen. Er was ook een dj en 2 brassbands. Het waren zo echt twee scholen tegenover elkaar, maar op een hele leuke manier. Tico en ik wisten aan het begin ook niet bij welke school we precies zaten, maar dat werd al snel duidelijk want bij ieder punt werd er heel hard gejuigd. Toen dit afgelopen was zijn we in NIS naar judo wedstrijden gaan kijken van mijn nichtjes Zefanja en Merouska. Het was heel leuk om te zien. Ze moesten vechten tegen meisjes uit Frans Guyana ze waren wel goed. We hebben onze longen uit onze lijf geschreeuwd om ze aan te moedigen. En het heeft geholpen want Merouska is zelf 3e geworden!!!!!
Zondag was de broer van tante Denice jarig. We zijn toen met 2 bussen naar Saramacca gegaan. Het was een gezellige drukte. Die avond hadden we dan ook helemaal geen zin om de volgende dag weer te gaan werken. Jammer genoeg hoort het erbij ;-) Nee hoor, grapje hiihihi. Ik heb het nog steeds naar mijn zin op mijn stage. Ik heb afgelopen woensdag meegelopen met de beveiliging. Ik heb er gelachen met die mannen, en ondertussen natuurlijk wel gedaan wat ik moest doen hoor!Maar alles verloopt ook goed op mijn stage dus.
Ook met de foto`s ben ik al iets verder. Ze staan al op een cd, alleen moet ik nu nog uitvinden hoe ik ze hierop moet zetten. maar daar heb ik vandaag jammergenoeg geen minuten voor, dus volgende keer beter, hiiiih. zo hou ik natuurlijk wel jullie nieuwsgierigheid van!!!!!
Nou ik hoop weer veel van jullie te horen!!
Veel liefs en kusjes van
JIVA.......
19 April 2005 - 18:10
Zenobia:
Gecondoleerd. Fijn dat het al beter met je gaat. En misschien ook wel fijn dat je er bij kon zijn, je maakt het dan mee van een andere kant.
Nou meisie zoals je weet je hoort snel van me.
Bosi & Brasa
Zenoob -
19 April 2005 - 21:46
Chantal Doest:
he schat ik kan lezen dat het goed met je gaat.maar ja dat wist ik al omdat ik je al een paar keer heb gebelt. wat ben jij hard voor je nicht, M dat ze zo hard praat dat je er niet van kom slapen,en ja dat is wel iets voor oom harol om je zo vroeg wakker te maken, want deze man staat volgens mij al om 05:00 op. en ik vind het heel leuk dat je met de familie DOEST opstap ben geweest, want je weet hoe gek je fam. hier is in NEDERLAND waar van jij de komende jaren gaat WERKEN in de regen in de winter en maar niet treuren, we hebben toch wel 40/50 dagen mooi weer.Nou ja die jongen die verlieft op me is kan het vergeten want hij praat te veel met zijn mond, ik ben ze vrouw niet dat je me 3 keer dg moet bellen. en hij heeft tegen een jongen vertelt dat ik een abortus heb gepleegt. dat vertel je toch niet, maar ik heb dat nooit gezegt, boos op gebelt, van dat je niet moet lullen met je bek, want hij heeft me verkeert begrepen, maar je dat verhaal hoor je wel wanneer je terug bent,nou schat het is hier 23:35 tyd om te gaan slapen. LOVE JOU FOR LIVE, en doe de groetjes aan me fam. daar zeg dat ik van ze hou en dat ik weer snel kom*************jes Channie P.S je krijt ook de groetjes van de mensen hier in huis, en didi nally farah laura rasijd en de rest van de mensen hier. slaap lekker voor straks -
19 April 2005 - 21:50
Channie:
sorry ik bedoel dat je er niet van KON slapen, -
21 April 2005 - 22:36
hey gecondeleerd meissie(K)
ik ben blij dat alles verder goed gaat :)
en hou ons niet meer in de spanning met foto's(ik persoonellijk hou het niet langer meer vol mang!!!!!)
how en met b-ballen gaat het hier wel goed hoor zaterdag is onze laast wedstrijd van dit seizoen :D dus wens ons heeel veel suc6;)
tot de volgende bericht;)
kussis,
Mounas -
22 April 2005 - 14:38
San:
Gecondoleerd!! kan me voorstellen dat je je alleen gevoeld heb, maar weet dat je dat niet in andermans gedachten bent ;)
Verder klinkt het goed!!
Hier word het weer EINDELIJK lekkerder, maar vanavond nachtvorst.
Nou meid, Geniet er van!!
(ennuh marilyn is in die osso :P ) -
22 April 2005 - 14:57
Verder klinkt het goed!!
Hier word het weer EINDELIJK lekkerder, maar vanavond nachtvorst.
Nou meid, Geniet er van!!
(ennuh marilyn is in die osso :P ) -
23 April 2005 - 15:19
Elaine:
Hey meid, gecondoleerd...vervelend dat je dat ook mee moet maken.Gelukkig gaat t verder wel oke met je.
Ging weer ff op je site kijken,zodat ik weer ff iets kon droppen!Ff laten zien dat ik je niet vergeten ben he!;)Met mij gaat t verder wel goed. Op stage gaat t wel oke...mijn team functioneert niet zo goed, dus wordt er alleen maar geroddeld enzo.SUPERIRRITANT!!! Maar goed,moet mn tijd maar uitzitten daarzo...
Meid verder nog veel plezier! Dikke kus -
25 April 2005 - 20:35
Riaantje:
Hey Schat, Ben blij dat je het daar nog steeds naar je zin heb man...Ik zou denken dat het allemaal wel welletjes is geweest maar gelukkig niet!...Wel leuk dat je zoveel familie daar hebt man, is tog wel leuk hé...Maarja schatje ik lees je weer verder dan ja....Bless you!!! Ciaooo -
02 Mei 2005 - 08:25
Ma Jaliens:
zon, zon, zon en nog eens zon.
warm, warm en nog eens een hele warme dag.
gisteren hadden we een hele warme dag;
vandaag is het weer regenachtig vanochtend; misschien dat de zon nog wel doorkomt.
Jiw, Danny Landzaad had me verteld dat hij ergens samen met Bo had gezonden op een podium en had zijn vriendin een foto gemaakt met Bo die hij voor me zou meenemen omdat hij wist dat ik een grote fan was.
Ik vertrouwde hem al niet omdat ik nergens had gelezen op internet dat hij toen ergens had opgetreden; je weet dat sommige fans alles op internet zetten; ook al hebben ze hem bij de bakker gezien. effin het duurde een paar weken voordat die foto kwam. gisteren na de wedstrijd tegen Groningen zei ik tegen hem dat hij niet wegging alvorens ik die foto niet had. We liepen met z's allen naar zijn auto (kew, Es, Jabes, Jurgen, Jur z'n vriendin en ik.
Haalt hij die foto uit z'n auto en geeft het aan mij; aangezien ik haast alle foto's van Bo ken uit het fotoalbum van de club zei ik meteen; dit is het beeld van Madame Toussau; neen zegt ie kijk naar mijn mond ik stond echt met hem te zingen; en ik maar volhouden van nee Danny je staat te ......; nou die anderen kwamen niet meer bij van het lachten.
z'n oma had al gezegd dat ik hem bij z's lurven moest pakken; dus a.s. donderdag zal ik haar ook laten lachen.
groetjes, ma -
eindelijk gelukt slimme zus van me ;-) -
18 Mei 2005 - 13:44
Hey jiva!
Laat wat van je horen!!
Hoorde van mer dat jullie elkaar zijn tegengekomen bij bball ;) Klein land is het toch :P
Liefs
San -
19 Mei 2005 - 18:55
Mounas:
hey meissie alles goed met je...??met mij en b-ballen gaat het goed thnxxxx;):)
sang jij en mer zijn elkaar tegen gekomen joh :) aight;)
san heeft gelijk bezig te vertellen ben benieuwd hihihih
see yah,
kissis -
22 Mei 2005 - 22:10
...||..[cheyenne]..||...:
Hey waar blijf je nou met je verhalen meid heb je het druk met stage enZz.. Wacht op nieuw bericht... hè hè picZz hahah slowpoke..LAterZZz G -
25 Mei 2005 - 15:32
Jabes:
je bent cker vergeten dat je nog een site hebt he -
26 Mei 2005 - 13:20
Channie:
dame live je nog daar in su.hallo -
28 Mei 2005 - 20:52
Mounas:
hellow dang ben ik er weer:)
ik hoop dat alles goed met je gaat want waar blijven die verhalen enzow dang..??
hihihihi nou spreek je nog ;)
kissis,
Mounas