Eindelijk In Surimaribo...... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van jiva - WaarBenJij.nu Eindelijk In Surimaribo...... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van jiva - WaarBenJij.nu

Eindelijk In Surimaribo......

Door: Jiefs

Blijf op de hoogte en volg

11 Februari 2005 | Suriname, Paramaribo

Hey allemaal,
echt leuk man al die berichtjes van jullie heel erg bedankt. Weet ik tenminste dat jullie toch nog een beetje aan me denken, hihihih.
Jullie raden echt NOOOIIITTT met wie ik een foto heb gemaakt op Curacao. We gingen naar de stomerij en toen zag ik mijn aller grootste vriend....... LEE TOWERS hahahaha. Ik ging helemaal stuk!! En omdat er niemand anders in de buurt was durfte ik te vragen of hij een foto met me wilde maken hahahahha. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik er wel trots op ben hoor (ookal is het geen BORIS mam.....,maarje moet toch ergens tevreden mee zijn!!!)
Inmiddels ben ik dus aangekomen in suriname. We hadden 5 uur vertraging met het vliegtuig, maar alles is verder goed verlopen. Ik werd helemaal lauw joh toen we naar buiten kwamen bij die airport. Stond er voor dat ik het door had twee enge negers met mijn koffer in hun handen om te vragen waar ze het naar toe moesten brengen!! (wist ik veel dat ze van binnen naar buiten waren verplaatst, want ze mogen dus blijkbaar niet meer binnen komen) Ik natuurlijk gelijk helemaal boeija schreewen dat ze van mijn koffer af moesten blijven hahaha. Tico en ik hebben er vandaag nog echt om gelachen man. Oom roy was me komen halen en ik heb een heerlijk BB met R gegeten (bruine bonen met rijst) Vandaag zijn we naar het appartement gaan kijken en ik ben echt super tevreden man. Het is schoon en groot en heel dicht bij onze stage. Maandag beginnen we en dinsdag ga ik kijken bij basketbal, dus ik ben benieuwd!!! Dit weekend chill ik hem nog gezellig bij mijn fam.
Nou ik zit in een ciber en ik heb nog maar 9 min, dus ik mail jullie weer als ik ben begonnen met mijn stage en blijf me vooral terug schrijven!!
Ik mis jullie allemaal...
Veel liefs Miss Surimaribo aka Jiva
;-) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 12 Februari 2005 - 04:46

Joke Curiel:

Nou Jiva, we zijn blij dat het appartement een voldoende heeft gescoord bij jullie.Had niets anders verwacht hoor. Vanuit dushi Curacao wensen we jou en Tico een voorspoedige stage toe, zonder hoofdbrekens en met heel veel werkplezier. Het zal wel lukken, toch ?
    Lieve groetjes,
    Moeder van Valtico

• 12 Februari 2005 - 11:33

Elaine:

Hey mevrouwtje!!!!
    Gelukkig is alles goed verlopen...en heb je al leuke dingen meegemaakt!!! Ben jaloers man! ;) Lee Towers, echt mijn idool!!!
    In ieder geval..ben blij dat t appartement ook goed is..anders ging je weer zeuren enzo! Hihi, nee hoor!!
    Nou, heel veel plezier daarzo en natuurlijk heel veel succes met je stage. Je hoort van me! Veel liefs van mij!xxx

• 12 Februari 2005 - 13:21

Imro Jaliens:

Dag Jiva,
    Succes in mijn Sranan. Ben blij dat jij en Tico niet de weg van de minste weerstand kiezen, maar in Sur stage gaan lopen. Veel succes allebei. G'ds engelen vergezellen jullie, en vertrouw erop dat het goed komt.
    Groet,
    Pa

• 12 Februari 2005 - 14:52

Fabienne:

Hey Jiva, veel succes op jullie stage, en geniet ook een beetje voor mij aangezien ik niet meer ga :(

Have fun!

XXXJES

• 12 Februari 2005 - 15:41

Cervantis A.k.a '' EDTJE ":

oi jiva! als lekker daar in su? ga je me meisje nog op zoeken?je kan cherl zus bellen op 499206 en der moeder natuurlijk! ze vertrekken wel op 20feb dus je heb nog een week!ik hoor wel van je doe rustig aan he!

• 12 Februari 2005 - 15:45

CERVANITS:

OI KAN IK JE OOK NOG OP JE 06 BERIJKEN? OF HEB JE EEN ANDERE KAART NU?LATE ME NOW CIAO........

• 12 Februari 2005 - 21:45

Mounas:

Ik ga je cker altijd terug schrijven;)
    trouwens we hebben vandaag onze 4e wedstrijd gespeeld en raad eens we hebben weer gewonnen mang!!!!!!
    was natuurlijk heel spannend in de 3 eerst kwart want we stond achter maar thnxx god iz het tog geluk:)
    ik wens heel veel suc6 met jouw b-ballen daar;)
    tot de volgende keer weer aight
    kussis
    Mounas(K)(L)

• 13 Februari 2005 - 05:49

Winston:

Hallo Jiva
    Jammer dat we elkaar net hebben mis gelopen in sr. ik hoop dat je een leuke tijd zal hebben en veel zal leren. Heel veel plezier.

Winston

• 13 Februari 2005 - 16:19

Sandra:

Hey Jiva!

Leukk om te lezen man, hoor het je zeggen! Goed om te horen dat so far alles goed verlopen is, komt helemaal goed dus. As was expected. Ik zal hier zeker vaker even komen kijken hoe het met je gaat!
    Zoals mounas al zei.. we hebben weer gewonnen!! :)
    Lee towers joh! You go gurl ;) haha, nee goed hoor, lef dat je hem toch even vraagt is leuk voor de kleinkinderen.. flauw..
    Maar goed, for nu, Take care en tot hors!
    Liefs,
    San

ps. ben uiteraard Zeeer benieuwd naar dinsdag (bball) !!

• 14 Februari 2005 - 15:24

Galton A.k.a. Ñ€ĢЯӨÐ@Mц$ ;:

Hey Nichie,

Veel plezier daarzo. Have fun, hou je rustig en vooral je hoofd bij je doelstellingen houden...

Zo, dat waren de wijze woorden..ghegheghe.
    die beestjes die zullen je toch wel pakken, maar het zal wel wennen hoor.
    Greetings aan alle family die je tegenkomt en tot mails/sms/msn's and so on.. 8)

• 15 Februari 2005 - 10:41

Varishta S.:

Heey zussie:D
    Alles goed? MEt mij wel hoor:) Veel succes met je stage daar :) En denk aan mij als je gaat shoppen ok ;) :D

Veel liefs,

Je Peetzusje VARISHTA